Sanat Tarihi Bölümü Konferansları

Sanat Tarihi Bölümü 10 Mart 2022 tarihi Perşembe günü saat 10:00-11:30 saatleri arasında Fakültemiz Türker TAŞALTIN Konferans Salonunda Adnan Menderes Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kemal ŞAHİN başkanlığında ''Çorum Alaca Mahmudiye Köyü Kalehisar Ören Yeri Yüzey Araştırmaları ve Arkeolojik Kazı Çalışmaları'' hakkında konferans düzenlenecektir.

Ayrıca; 24 Mart 2022 tarihi Perşembe günü saat 14:00-15:30 saatlkeri arasında Türker TAŞALTIN Konferans Salonunda Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Arş. Gör. Dr. Gizem ÖNCELEN ''Kapadokya Bölgesi Bizans Kiliseleri Duvar Resimlerinde İsa'nin Passionu Sahnelerinin İkonografisi'' hakkında ve 24 Mart 2022 tarihi Perşembe günü saat 15:30-17:00 saatleri arasında Türker TAŞALTIN Konferans Salonunda Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Arş. Gör. Dr. Ercan VERİM ''Batı Karadeniz Bizans Dönemi Mimarisi'' hakkında konferans düzenlenecektir.

Yayın Tarihi: 09/03/2022