Öğretim Üyelerimizin Dikkatine!!!

Uzmanlık alan derslerinin sistem üzerinden ek ders modülüne aktarılması kısa dönemde mümkün olmayacağının anlaşılması üzerine farklı bir çözüm önerisi geliştirilmiştir. Ekde uzmanlık alan derslerinin sisteme girişi için bir şablon oluşturulmuştur.
Şablon üzerinde iki dersin olduğu bir örnek bir gösterim de gerçekleştirilmiştir. Eğer öğretim üyesinin tek bir uzmanlık alan dersi var ise örnekte yer alan ikinci derse ait bilgilerin silinmesi gerekmektedir.
Öğretim üyemiz verdiği uzmanlık alan derslerini öğrenci bilgi sistemine girmesinin ardından Ders İşlemleri-Verilen Dersler-Danışmanı Olarak Verilen Dersler sekmesinden görebilmektedir.
Tarih olarak akademik takvimin başladığı 4 Ekim 2021 haftasındaki günler kullanılmalıdır. Sadece 4 Ekim haftasına ilişkin derslerin girilmesi yeterlidir.
Uzmanlık alan derslerinin 4 saat olduğu unutulmamalıdır. Saat olarak dersin başladığı saat yazılmalıdır. Bu doğrultuda başlangıç saati olarak Ek-2de gönderilen ders saatlerine mutlaka dikkat edilmelidir.
Excel şablonu bozulmamalıdır. İşlemler yapılırken şablonda belirtilen şekilde giriş yapılmalıdır.
Ek ders ücretlerinin ödenebilesi için ilgili şablonu, uzmanlık alan ders veren tüm öğretim üyelerimiz doldurmasını ve 26.11.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar musaisik@sdu.edu.tr adresine yollamasını önemle rica ederiz.

 

 

 

Yayın Tarihi: 25/11/2021
Okunma Sayısı: 642