Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Fakültemiz Türker Taşaltın Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali Tabur, fakültenin tarihçesi hakkında bilgi vererek akademik ve idari yapılanmadan bahsetti. Son yıllarda yapılan yayınlar ve projeler hakkında da bilgiler veren Prof. Dr. Tabur, 5 bin 200 öğrencisi ile eğitim öğretime devam eden fakültenin güçlü altyapıya sahip olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Tabur, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini dilediğini belirtti.

Fakültenin güçlü akademik kadrosu ile başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, üniversitemiz ve Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde yürütülen projeler, norm kadro, kalite politikası, fiziki altyapı hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Çarıkçı, daha sonra öğretim elemanlarının sorularını yanıtladı.

Yayın Tarihi: 01/11/2019