Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Heyeti Fakültemizi Ziyaret Etti

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi (UNEC) heyeti; Prof. Dr. Natik AHMEDOV (Matematik bölüm Başkanı), Doç. Dr. Asiman GULİYEV (Ekonomi Fakültesi Dekanı), Doç. Dr. Tokif OSMANOV (Emteeşünaslık Fakültesi Dekanı), Doç. Dr. Muhammet ALİYEV (İşletme Bölüm Başkanı), Doç. Dr. Valide MEHTİYEVA (Çevre Koruma ve Ekonomisi Bölüm Başkanı) ve Doç. Dr. Gülnare RZAYEVA (Rusça Bölüm Başkanı) ülkelerimiz arasındaki kardeşlik bağının güçlendirilmesine katkıda bulunmak ve üniversitemiz arasındaki iş birliğini geliştirmek üzere Fakültemizi ziyaret etmişlerdir.

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi, ikili diploma anlaşması protokolü gerçekleştirdiğimiz bir üniversite olup, Fakültemizden Prof. Dr. Mehmet GÜRDAL (Dekan), Prof. Dr. Kadir TEMURÇİN (Dekan Yrd.), Prof. Dr. Abdullah KAPLAN (Dekan Yrd.), Prof. Dr. Bilender PAŞAOĞLU (Matematik Bölüm Başkanı), Doç. Dr. Betüre MEMMEDOVA (Batı Dilleri ve Edebiyatı Öğretim Üyesi) ve Doç. Dr. Hayri ÇAPRAZ (Tarih Bölümü Öğretim Üyesi) dan oluşan heyet ile görüşmelerde bulunmuşlardır.

Yayın Tarihi: 08/02/2017