İsteğe Bağlı Staj Başvuruları Hakkında Duyuru

İsteğe bağlı staj süreci hakkındaki tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

1. Öğrenci staj yapacağı kurumu şahsen veya staj kapısı üzerinden bulmalı.
2. İsteğe bağlı staj formu öğrenci tarafından 3 (üç) nüsha olacak şekilde doldurulmalı.
3. Doldurulan formlar staj yapılacak kurumdaki yetkiliye imzalatılmalı.
4. İmzalatılan formlar 3 (üç) adet vesikalık fotoğrafla birlikte SDÜ Psikoloji Bölümüne teslim edilmeli.
5. Öğrencinin staj başvurusu SDÜ Psikoloji Bölümü Staj Komisyonu tarafından onaylanırsa öğrenci isteğe bağlı staj formlarını teslim alarak SDÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlığına imzalatmalı.
6. Öğrenci stajın başlamasından önceki 15 ile 7 gün arasında SDÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesindeki muhasebe birimine başvurarak stajın yapılacağını teyit etmeli. Bu teyit sürecinin ardından muhasebe birimi staj için gerekli sigorta işlemlerini başlatacaktır.
Not: Öğrencinin staj yapacağı kurum sigortayı kimin yapacağına ilişkin bir belge istiyorsa sigorta işlemlerinin bitmesinin ardından öğrenci e-Devlet üzerinden sigortanın yapıldığını gösterir belgeyi alarak staj yapacağı kuruma teslim edebilir.

1. Öğrenci stajını mutlaka (tercihen çalıştığı alanda lisansüstü eğitimini tamamlayarak uzmanlaşmış olan) bir psikoloğun yanında yapmalı. Öğrenci staj başvuru dosyasına yanında staj yapacağı psikoloğun CV'sini eklemelidir.
2. Öğrenci staj dosyasına staj programı veya staj kapsamı hakkında staj yaptığı kurumdan aldığı bir yazıyı eklemelidir.
3. Öğrenci stajını şahsen kuruma giderek yüz yüze yapmalıdır. Uzaktan veya çevrim içi staj başvuruları kabul edilmeyecektir.



Yayın Tarihi: 17/05/2024
Okunma Sayısı: 311