Gönüllü Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Gönüllü staj yapmak isteyen öğrencilerimizin tamamlaması gereken işlemler şu şekildedir:

1) Staj başlamadan önce öğrenci bölüm sekreterliğinden staj başvuru formunu almalı, bu formu staj yapacağı kuruma teslim etmeli, kurum staj başvuru formunu doldurup fakülteye göndermeli.
2) Öğrenci ÖYS üzerinden iş sağlığı güvenliği sertifikası almalı.

Açıklamalar:

• Üniversite yalnızca öğrencilerin iş kazası/kısa vadeli sigortasını ödemektedir.
  • Öğrencinin staj yapacağı kurumun ücret politikası yalnızca öğrenci ile staj yapacağı kurumu ilgilendirmektedir. Dolayısıyla öğrenci stajını gönüllü olarak veya ücret karşılığı yapabilir.
  • Bazı kurumlar staj için staj sözleşmesi imzalanmasını talep edebilmektedir. Bu konu sadece öğrenci ile staj yapacağı kurumu ilgilendirmektedir. Üniversitenin bu yönde zorunlu bir talebi bulunmamaktadır.
Yayın Tarihi: 17/05/2022