“Şiir Dinletisi” Adlı Etkinlik

SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden Metehan TANYILDIZ’ın öncülüğünde düzenlenen “Şiir Dinletisi” adlı etkinlik, 20.12.2018 tarihinde, SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Salonu’nda, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleriyle öğrencilerinin yanında, SDÜ TÖMER yönetimi ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte, Dr. Öğretim Üyesi Ali Osman YALKIN ile çoğunluğu Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden oluşan Metehan TANYILDIZ, Ethem KABABAŞ, Okan KUYUCU, Abdullah DOĞAN, Gülseren KURBAN, Fatma ÇELİK, Fatma EKŞİ, Şevval ÇİFTÇİ, Fatma İŞ, Murat DELİGÖZ, Abdullah EROL, Deniz DURSUN, Özkan DOĞAN isimli öğrenciler tarafından müzik dinletisi eşliğinde farklı şairlerin eserleri seslendirilmiştir. SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri, öğrencileri ve SDÜ TÖMER yönetimi ve öğrencileri etkinliğe büyük ilgi göstermiştir. Etkinliğin ardından SDÜ TÖMER Müdürü ve SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selami TURAN ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yardımcısı ve TÖMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ali Osman YALKIN tarafından etkinlikte görev alan öğrencilere teşekkür belgesi takdimi yapılmıştır.

Yayın Tarihi: 04/01/2019