Öğrencilerimize Teşekkür

SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden Osman AKIN ve Hasan TANABAŞI, kendi çabalarıyla, ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin seviyesine uygun, çoğunluğu roman türünde olan, yaklaşık 400 adet kitap toplamışlardır. Bu kitapları, Isparta/Merkez Kadir Boylu Ortaokulu Müdürü Talha TERKİN’e ulaştırmışlardır. TERKİN, kitapları teslim aldıktan sonra SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden Osman AKIN’ı ve Hasan TANABAŞI’nı makamında kabul ederek okullarına sağladıkları bu anlamlı katkıdan dolayı teşekkürlerini iletmiştir. Biz de, SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak, sosyal sorumluluğun güzel bir örneğini gösteren öğrencilerimiz Osman AKIN’ı ve Hasan TANABAŞI’nı tebrik ediyoruz.

Yayın Tarihi: 13/01/2020