“Hayal Et, İnan, Başar” Konulu Konferans

SDÜ Türkçe Topluluğu’nun desteğiyle SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen “Hayal Et, İnan, Başar” konulu konferans, 07.12.2018 tarihinde, SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türker Taşaltın Konferans Salonu’nda Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi İslâm Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Sanatları Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Asuman ŞENEL’in katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği konferansta, öğrencilerin nasıl başarılı birer birey olacakları konusunda bazı dikkat çekici noktalara işaret edildi. Diğer taraftan, öğrencilerin hem hayattaki hem de derslerdeki hatalar konusunda nasıl bir tavır sergilemeleri gerektiğine dair ipuçları verildi. Konferansın ardından SDÜ Türkçe Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Halil Altay GÖDE ve SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selami TURAN tarafından Dr. Öğretim Üyesi Asuman ŞENEL’e plaket, katılım ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

Yayın Tarihi: 30/12/2018