Ceviz Ağacı Tiyatro Gösterisi & Müzikli Şiir Dinletisi

SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinin düzenlediği “Ceviz Ağacı Tiyatro Gösterisi & Müzikli Şiir Dinletisi” adlı etkinlik, 24.04.2019 tarihinde, SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Salonu’nda, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleriyle öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte, SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Mehmet ÇARKCI tarafından yazılan ve yönetilen “Ceviz Ağacı” adlı tiyatro oyunu, yine SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinin oyunculuğuyla sahnelenmiştir. Ayrıca, SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Abdullah DOĞAN’ın öncülük ettiği şiir dinletisi, bölüm öğrencilerinden Ethem KABABAŞ’ın öncülüğünde gerçekleştirilen müzik dinletisi eşliğinde sunulmuştur. SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri etkinliğe büyük ilgi göstermiştir. Etkinliğin sonunda SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami TURAN, bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Halil Altay GÖDE, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet ÖZÇELİK, Dr. Öğretim Üyesi Talat DİNAR, Dr. Öğretim Üyesi Kamile ÇETİN ve Dr. Öğretim Üyesi Ali Osman YALKIN tarafından etkinlikte görev alan öğrencilere teşekkür belgesi takdimi yapılmıştır.

Yayın Tarihi: 26/04/2019